zocipro

Bitolo, مقدونيا

Let Us Help You Today!

4986 المصطلحات    0 معاجم    18 متابعين    51824 الجمهور

zocipro

Bitolo, مقدونيا

Let Us Help You Today!

4986 المصطلحات    0 معاجم    18 متابعين    51824 الجمهور

مصطلحات zocipro

шлаг крем

منتجات ألبان; منتجات الكريم

Крем што биле тепани од страна на миксер, брзо движење, вилушка, или камшик, додека таа е светлина и меки. Шлаг крем често се наслади и понекогаш зачинет со ванила, во кој случај ...

каранфилче

أغذية (أخرى); الأعشاب والتوابل

зачин (целосно или основен) Опис: црвеникаво-кафена, нокти во облик на пупки од тропското дрво каранфилче зимзелени. Ароматични, луто, слатко. Каранфилче треба да се користи ...

tippy (типи)

أغذية (أخرى); الشاي

Терминот опишува високо квалитетни чаеви диференцирани од бела или златна боја на листовите.