Hristina Acovska

Tetovo, مقدونيا

3023 المصطلحات    0 معاجم    0 متابعين    44514 الجمهور

Hristina Acovska

Tetovo, مقدونيا

3023 المصطلحات    0 معاجم    0 متابعين    44514 الجمهور

مصطلحات Hristina Acovska

смути од ананас

المشروبات; العصائر والكوكتيلات

Ананасот дава уникатна слаткост и јак вкус што е одлично за смутиа помешано со други состојки. Вкусот од ананас обично не ги прекрира останатите вкусови туку ги истакнува. Тоа е ...

збогатено вино

المشروبات; النبيذ

Овој вид на вино има повисока содржина на алкохол од другите трпезни вина, како резултат на разновиден и посебен процес на дестилација. ...

јодирана сол

فنون الطهي; الطهي

Јодираната сол е кујнска сол, се меша со мали количини на различни видови на јод како калиум јодид, натриум јодид, и натриум јодат. Јодот му е потребен на човечкото тело во многу ...

الجمهور(44514) عرض كل

متابعين(0) عرض كل

ليس لدي متابعين حتى الان