Iris Gjymshana

Tirana, ألبانيا

51 المصطلحات    0 معاجم    1 متابعين    16738 الجمهور

Iris Gjymshana

Tirana, ألبانيا

51 المصطلحات    0 معاجم    1 متابعين    16738 الجمهور

مصطلحات Iris Gjymshana

psalm

توراتي;

Nje kenge e shenjte; nje kompozim poetik qe perdoret si levdate ose adhurim i Perendise.

dhiata e vjetër

توراتي;

Koleksioni i librave qe perbejne shkrimet e shenjta te cifuteve dhe rregjistrojne historine e tyre si popull i zgjedhur.

dhiata e re

توراتي;

Koleksioni i librave te Ungjijve, Veprat e Apostujve, sipas Paulit dhe apostujve te tjere, dhe Zbulesa.

متابعين(1) عرض كل

التالي(0) عرض كل

لا اتابع أي مستخدم