Erind Kasmi

Des plaines, الولايات المتحدة

1221 المصطلحات    1 معاجم    0 متابعين    56638 الجمهور

Erind Kasmi

Des plaines, الولايات المتحدة

1221 المصطلحات    1 معاجم    0 متابعين    56638 الجمهور

مصطلحات Erind Kasmi

minerva

تاريخ; الآلهة الرومانية

Perëndeshë e urtësise dhe veprave artizanale. Gjithashtu e njohur si perëndesha e virgjër e poezisë, mjekësisë, urtësise, tregtise, thurjes, zanateve, magjise.

Expedia

السفر; مواقع السفر

Expedia është një kompani online udhëtimesh që i ofron klientëve rezervime udhëtimesh për fluturime ajrore, vendndodhje hotelesh, makina me qera, shërbimet destinacionesh, anije ...

cpu

كمبيوتر; كمبيوتر شخصي مكتبي

Procesori, është bërthama e një kompjuteri; e nevojshme për performancën informatike .

متابعين(0) عرض كل

ليس لدي متابعين حتى الان