Gisela Belli

Tirana, ألبانيا

27 المصطلحات    0 معاجم    0 متابعين    27151 الجمهور

Gisela Belli

Tirana, ألبانيا

27 المصطلحات    0 معاجم    0 متابعين    27151 الجمهور

مصطلحات Gisela Belli

Litosfera

بيولوجيا; بيولوجيا الخلايا

Mbështjellja e jashtme e ngurtësuar e Tokës; përfshin si sipërfaqen e tokës ashtu dhe tokën nën oqeane apo dhe nën zona të tjera me ujë.

bioteknologji

بيولوجيا; التكنولوجيا الحيوية

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

bioteknologjia

بيولوجيا; التكنولوجيا الحيوية

Një fushë e biologjisë së aplikuar ku organizmat e gjallë përdoren për qëllime tekonologjike, inxhinierike, mjekësore etj.

الجمهور(27151) عرض كل

متابعين(0) عرض كل

ليس لدي متابعين حتى الان

التالي(0) عرض كل

لا اتابع أي مستخدم