Edita Llalloshi

Pristina, Serbia

1052 المصطلحات    0 معاجم    0 متابعين    32914 الجمهور

Edita Llalloshi

Pristina, Serbia

1052 المصطلحات    0 معاجم    0 متابعين    32914 الجمهور

مصطلحات Edita Llalloshi

mbajtja e puntorëve

خدمات أعمال; موارد بشرية

politikat organizative dhe praktikat e dizajnuara për të përmbushur nevojat e ndryshme të punonjësve, dhe për të krijuar një mjedis që inkurajon punonjësit të mbesin të ...

kalendari i burimeve

خدمات أعمال; إدارة المشروعات

Një kalendar i ditëve të punës dhe ditëve të mospunës që përcakton ato data në të cilat çdo burim specifik është i papunë ose mund të jetë aktiv.  Zakonisht përcakton pushimet e ...

grafiku i paretos

خدمات أعمال; موارد بشرية

Një grafik bar përdorur për të ranguar sipas rëndësis së informacioneve të tillë si shkaqet apo arsyet për probleme të veçanta në mënyrë që mund të krijohen masat për përmirësimin ...

الجمهور(32914) عرض كل

متابعين(0) عرض كل

ليس لدي متابعين حتى الان

التالي(0) عرض كل

لا اتابع أي مستخدم